Skip to content

Integration Consultant (Jungle Bruggenbouwer)

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 3.500 - € 5.500 per maandDevelopmentgeort

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren ontdekkingsreiziger in de wereld van SAP-integratie? Heb jij de vaardigheden om bruggen te bouwen tussen verschillende systemen en naadloze communicatiekanalen te creëren? Dan hebben wij jou nodig als onze SAP-junglebruggenbouwer!

Als onze SAP-junglebruggenbouwer ben jij als een brugarchitect, die verschillende systemen met elkaar verbindt en ervoor zorgt dat ze soepel communiceren. Met jouw expertise producten in de SAP integration suite bouw je stevige bruggen die bestand zijn tegen de wildste omstandigheden, zoals een aap die aan een liaan slingert of een olifantenstampede.

Wat je gaat doen:

  • Bouw bruggen tussen verschillende systemen met behulp van de tools binnen de SAP integration suite. Jij bent als de Tarzan of Jane van SAP-integratie, die van het ene systeem naar het andere slingert om de perfecte verbinding te creëren.
  • Helder water is van levensbelang in de jungle, jij zorgt voor gezonde datastromen tussen systemen.
  • Werk samen met andere SAP-junglebruggenbouwers om een netwerk van bruggen te creëren dat systemen over de hele jungle met elkaar verbindt. Jij en jouw team zijn als een roedel wilde honden, die samenwerken om de perfecte oplossing te vinden.
  • Werk met klanten samen om hun integratiebehoeften te identificeren en oplossingen te ontwikkelen die aan hun eisen voldoen. Als de safari-gids van SAP-integratie, leidt jij hen door de jungle van mogelijkheden.
  • Let op eventuele obstakels die de communicatie tussen systemen kunnen belemmeren en ontwikkel creatieve oplossingen om deze te overwinnen. Jij bent als de probleemoplossende kameleon van SAP-integratie, die zich aanpast aan elke situatie om de beste oplossing te vinden.

Vereisten

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding.
  • Minimaal 3 jaar ervaring met SAP Cloud Integration ontwikkelaar, API-ManagementJe hebt de overlevingsvaardigheden van een doorgewinterde ontdekkingsreiziger nodig.
  • Kennis van event streaming is een pre. Een meester zijn van zowel de jungle als de savanne.
  • Vloeiende communicatievaardigheden in zowel Engels als Nederlands. Je moet kunnen communiceren met alle dieren in de jungle.
  • Een oplossingsgerichte en nieuwsgierige mindset om creatieve oplossingen te vinden voor integratie-uitdagingen. Je hebt de sluwheid van een vos en de nieuwsgierigheid van een kat.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Utrecht, Nederland
€ 3.500 - € 5.500 per maand
Development

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Utrecht, Nederland
€ 3.500 - € 5.500 per maand
Development

Wat bieden wij jou?Hybride werken

Je brengt een aantal dagen (ongeveer 2) door in onze jungle op kantoor of op locatie en een aantal dagen vanuit huis in je natuurlijke habitat.

Flexibele werkuren

Je kunt een ochtendvogel of een nachtbraker zijn - zolang je de klus maar afmaakt en je afspraken nakomt, beoordelen we je werkritme niet (werktijden tussen 08:00 en 19:00).

Thuiswerkbudget & vergoeding

Rijk uitgerust met een thuiswerkbudget (€ 600) om je eigen apenrots in te richten.

Mobiliteitsregeling

Zwaai jezelf van de ene klant naar de andere met een leaseauto of maak gebruik van de reiskostenvergoeding (€ 0,21 p/km en een vergoeding per maand voor gebruik eigen vervoer).

25-28 Vakantiedagen

Elk jaar krijg je de kans om een pauze te nemen van je werk en de wereld buiten de jungle te verkennen.

Laptop & Telefoon

Blijf verbonden en in de picture met een smartphone(twv € 750,-) en laptop (keuze uit selectie) die het waard zijn om over de savanne te reizen.

Winstdeling

Als de stam floreert, doe jij dat ook! We delen samen in onze successen d.m.v. een jaarlijkse winstdeling! (Richtlijn is 10% van het operationeel resultaat)

Persoonlijk trainingsbudget

Blijf groeien en evolueren met een persoonlijk studiebudget (€ 1.500, - en 2 studiedagen per jaar): want de enige manier om hoger in de foodchain te komen is door te blijven leren en je aan te passen!

Gids nodig bij je zoektocht?

Sophie - CX Consultant

Sophie vertelt je graag in 15min over haar avontuur bij Acorel!

Benieuwd naar onze cultuur?

Bekijk dan onze brandmovie of ontdek meer over onze oase!

Staat er geen vacature voor jou bij?Herken je jezelf in een of meerdere van bovenstaande omschrijvingen, maar wil je eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail of neem contact op met onze recruiter:

 

Corporate Recruiter