Skip to content

Customer Data Expert

Utrecht, Utrecht, NederlandDevelopmentc9v5h

Functieomschrijving

Laten we dit bespreken aan de hand van een voorbeeld:

Stel je voor dat je een online winkel hebt die verschillende producten verkoopt, van kleding tot elektronica. Je hebt een groot klantenbestand, maar worstelt met het beheren van hun gegevens en het bieden van een naadloze klantervaring. Daarnaast wil je een loyaliteitsprogramma implementeren om je meest trouwe klanten te belonen.

Dit is waar SAP CDC van pas komt. Met SAP CDC kun je eenvoudig de gegevens van je klanten verzamelen en beheren, zoals hun contactgegevens en aankoopgeschiedenis, allemaal op één plek. Dit stelt je in staat om hun winkelervaring te personaliseren en gerichte promoties aan te bieden op basis van hun voorkeuren.

Daarnaast bevat SAP CDC een module voor loyaliteitsprogramma's waarmee je een beloningsprogramma voor je klanten kunt maken en beheren. Dit kan onder andere puntenstelsels, exclusieve kortingen en andere incentives omvatten om je klanten terug te laten komen.

Met SAP CDC kun je niet alleen het beheer van klantgegevens stroomlijnen, maar ook de algehele ervaring van je klanten verbeteren. Dit kan leiden tot een grotere klanttevredenheid, loyaliteit en uiteindelijk verkoop voor je bedrijf.


Wat wij bij Acorel doen

Als team analyseren en ontwikkelen we oplossingen voor onze klanten met behulp van SAP-producten om hun bedrijfsprocessen te implementeren, van specificatie en conceptvorming tot implementatie, testen en livegang.

We ondersteunen onze klanten gedurende de hele IT-projectcyclus.

Vereisten

Waar zijn we naar op zoek?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste persoon om ons team te versterken als SAP Customer Data Cloud Consultant.

Deze rol is ideaal voor iemand met een passie voor technologie en die carrière wil maken in SAP. wij bieden jou de mogelijkheid om aan de slag te gaan als SAP Customer Data Cloud (SAP CDC)​ Consultant!

  • Leer het SAP Customer Data Cloud-platform kennen, inclusief de kenmerken, functies en mogelijkheden.
  • Werk samen met senior SAP CDC-specialisten om te helpen bij de implementatie, configuratie en ondersteuning van het SAP CDC-platform.
  • Werk samen met multifunctionele teams, waaronder ontwikkelaars, architecten en projectmanagers, om de succesvolle levering van SAP CDC-projecten te garanderen.
  • Je beschikt al over kennis van Databases, REST & JSON, OAuth & SAML, HTML, CSS en je wilt deze kennis verdiepen.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, een snel inzicht, goed analytisch denkvermogen en geniet van het oplossen van technologische problemen.

Wat we jou bieden:

  • Een professionele omgeving met uitdagende SAP implementatie- en transformatieprojecten voor bekende klanten
  • Een gedreven team met een hands-on mentaliteit die je met open armen ontvangt.
  • Hybride werken: Bij ons werk je flexibel en mobiel, op onze comfortabele locaties of vanuit huis.
  • Met individuele doorgroeimogelijkheden benut je je ontwikkelingspotentieel volledig.
  • Toffe team-events, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk heel veel gezelligheid.

Ben je geïnteresseerd? Wil jij ons verder brengen met jouw ervaring en jouw expertise uitbreiden met ons sterke team? We horen graag van u! Doe mee en maak deel uit van de ACOREL-familie!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Utrecht, Nederland
Development

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Utrecht, Nederland
Development

Wat bieden wij jou?Hybride werken

Je brengt een aantal dagen (ongeveer 2) door in onze jungle op kantoor of op locatie en een aantal dagen vanuit huis in je natuurlijke habitat.

Flexibele werkuren

Je kunt een ochtendvogel of een nachtbraker zijn - zolang je de klus maar afmaakt en je afspraken nakomt, beoordelen we je werkritme niet (werktijden tussen 08:00 en 19:00).

Thuiswerkbudget & vergoeding

Rijk uitgerust met een thuiswerkbudget (€ 600) om je eigen apenrots in te richten.

Mobiliteitsregeling

Zwaai jezelf van de ene klant naar de andere met een leaseauto of maak gebruik van de reiskostenvergoeding (€ 0,21 p/km en een vergoeding per maand voor gebruik eigen vervoer).

25-28 Vakantiedagen

Elk jaar krijg je de kans om een pauze te nemen van je werk en de wereld buiten de jungle te verkennen.

Laptop & Telefoon

Blijf verbonden en in de picture met een smartphone(twv € 750,-) en laptop (keuze uit selectie) die het waard zijn om over de savanne te reizen.

Winstdeling

Als de stam floreert, doe jij dat ook! We delen samen in onze successen d.m.v. een jaarlijkse winstdeling! (Richtlijn is 10% van het operationeel resultaat)

Persoonlijk trainingsbudget

Blijf groeien en evolueren met een persoonlijk studiebudget (€ 1.500, - en 2 studiedagen per jaar): want de enige manier om hoger in de foodchain te komen is door te blijven leren en je aan te passen!

Gids nodig bij je zoektocht?

Sophie - CX Consultant

Sophie vertelt je graag in 15min over haar avontuur bij Acorel!

Benieuwd naar onze cultuur?

Bekijk dan onze brandmovie of ontdek meer over onze oase!

Staat er geen vacature voor jou bij?Herken je jezelf in een of meerdere van bovenstaande omschrijvingen, maar wil je eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail of neem contact op met onze recruiter:

 

Corporate Recruiter