Skip to content

Groepsmanager Business Consultancy

Utrecht, Utrecht, NederlandSupport/Internfhp88

Functieomschrijving

Wat ga jij doen?

Als groepsmanager geef je hiërarchisch leiding aan een groep medewerkers met eenzelfde expertise. De medewerkers in een groep kunnen zowel nieuw, junior, medior als senior zijn. Het is het jouw doel om hen te ontwikkelen op het gebied van kennis, kunde, manier van werken en gedrag. Je laat jouw groepsleden op passende wijze groeien: als mens, als professional en als groep (óók in omvang). Jij bent ervoor verantwoordelijk dat jouw groepsleden over de juiste competenties beschikken en inzetbaar zijn ten bate van een optimale dienstverlening aan onze klanten. Je hebt een duidelijke visie op “klantwaarde, klantgericht werken & ontwikkelen” en draagt deze uit naar collegae.


Werkzaamheden
Als groepsmanager hou je je in ieder geval met de volgende werkzaamheden bezig:

 • People management: Als groepsmanager geef je uitvoer aan het operationele personeelsbeleid en personeelsregelingen. Je stuurt groepsleden aan en bent op de hoogte van hun drijfveren, sterke en zwakke punten en ondersteunt hen in hun ontwikkeling. Op basis van de individuele profielen en ontwikkelplannen stel jij prioriteiten en wijs jij opdrachten en activiteiten toe aan de groepsleden. Je gebruikt jouw leiderschaps-en teamvaardigheden om prestaties van groepsleden te optimaliseren, individuen te ontwikkelen, hen te laten groeien, problemen op te lossen en groepsdoelstellingen te realiseren.

 • Capaciteitsmanagement: Je draagt zorg voor een passende werkverdeling en toekenning van taken, opdrachten en projecten. Je doet dit in afstemming met de delivery manager. Daarbij signaleer en rechtvaardig je budgetclaims en werf je tijdig de juiste groepsleden. Jij zorgt dat jouw groep over de juiste en voldoende capaciteiten beschikt ten bate van een adequate allocatie van hun competenties aan de juiste opdrachten, projecten en supportwerkzaamheden. Je bent ook verantwoordelijk voor de onboarding van nieuwe medewerkers.

 • Klantregie: Als groepsmanager heb je regelmatig contact met de aan jou toegekende klanten. Hierdoor signaleer je tijdig de huidige en toekomstige behoeften en vertaalt deze in oplossingen en/of diensten. Je borgt dat de verwachtingen van de klant en het functioneren van jouw groepsleden bij die klant overeenstemmen. Ook toon je verantwoordelijk voor de wijze waarop jouw groepsleden zich bij de klant gedragen en voert dan ook periodiek trilateraal overleg met de klant en jouw groepslid dat voor deze opdrachtgever werkt. Met jouw kennis, inzicht en ervaring op het gebied van klantbeleving en/of de technologie op dit gebied, fungeer jij als “trusted advisor” voor de klant. Hij wisselt graag met jou van gedachten over uitdagingen die hij op dit vlak ervaart. Daarnaast voorzie jij hem gevraagd en ongevraagdvan advies en inzichten. Met focus op de klant en op duurzaam resultaat, adviseer je teamleads, de delivery manager en/of sales gevraagd en ongevraagd ten bate van de operationele progressie bij de klant en/of optimalisatie van de dienstverlening door Acorel.

Vereisten

Wat zoeken wij?

 • Een universitair denk-& werkniveau.
 • Tenminste 5 jaar aantoonbare jaren ervaring in het leidinggeven aan professionals (bij voorkeur opgedaan in professional services/zakelijke dienstverlening)
 • Ervaren in het expertisegebied van jouw groep. (Business Analysis & Consultancy)
 • End2End klantprocessen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en je bent communicatief sterk.

 • Bij voorkeur heb je aantoonbare ervaring met het verbeteren van (werk)processen, evenals kennis van en ervaring in Leanmanagement.

Wat bieden wij jou?

 • Een competitief startsalaris afhankelijk van kennis & ervaring;
 • Hybride werken en flexibele arbeidstijden;
 • Leaseauto, telefoon & laptop van de zaak;
 • Ruimte voor ontwikkeling en eigen ondernemerschap.
 • Enthousiaste en gedreven collega’s, een transparante en prettige werksfeer en een flexibele, groeiende organisatie.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Utrecht, Nederland
Support/Intern

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Utrecht, Nederland
Support/Intern

Wat bieden wij jou?Hybride werken

Afhankelijk van je functie werk je ongeveer 2 dagen op locatie en de rest vanuit huis

Flexibele werkuren

Zolang je aan je werkafspraken voldoet, bepalen onze werknemers zelf hun werktijden tussen 08:00 en 19:00

Thuiswerkbudget & vergoeding

Een vergoeding plus een persoonlijk budget waarmee je je home-office naar jouw wensen kunt inrichten

Mobiliteitsregeling

Je krijgt een leaseauto of reiskostenvergoeding

(0,19 per kilometer en een vergoeding per maand voor gebruik eigen vervoer)

25 Vakantiedagen

Wordt elke 2 jaar in dienst met 1 vermeerderd

(tot max. 28 dagen per jaar)

Laptop & Telefoon

Smartphone met internet (t.w.v. €600,-) en een nieuwe laptop

Winstdeling

Richtlijn is 10% van het operationeel resultaat

Persoonlijk trainingsbudget

Persoonlijk in te zetten studiebudget van € 1.500,- en 2 studiedagen per jaar

Staat er geen vacature voor jou bij?Herken je jezelf in een of meerdere van bovenstaande omschrijvingen, maar wil je eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail of neem contact op met onze recruiter:

 

Corporate Recruiter