Skip to content

Junior Integratie Consultant

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 2.500 - € 3.500 per maandDevelopment Consultancyeoomh

Functieomschrijving

"I'm Winston Wolf, I solve problems."

In de snelle wereld van IT en systeemintegratie, hebben we mensen nodig die problemen kunnen oplossen, en snel ook. We hebben iemand nodig met het oog voor detail, de snelheid, en de scherpzinnigheid van Winston Wolf. Ben jij klaar om de 'Winston Wolf' van cloudtechnologieën en systeemintegratie te worden?

Als onze Junior Integration "Wolf", zal je:

  • Directe oplossingen bieden voor complexe integratieproblemen, net zoals Winston het zou doen: snel en efficiënt.
  • Samenwerken met een team van specialisten om integratieprojecten van A tot Z te begeleiden, met een focus op tijd en kwaliteit.
  • Leren van de besten in het vak, ontwikkelen van je vaardigheden en het vinden van innovatieve oplossingen in de wereld van integratie- en cloudtechnologieën.

Vereisten

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding.
  • Een flair voor probleemoplossing, een scherp oog voor detail en de capaciteit om snel en efficiënt te werken, net als Winston.
  • Uitstekende communicatievaardigheden in zowel Engels als Nederlands, want, zoals Winston zou zeggen, "If I'm curt with you, it's because time is a factor."
  • Neemt initiatief, onderneemt actie om oplossingen verder te brengen.
Utrecht, Nederland
€ 2.500 - € 3.500 per maand
Development Consultancy

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Utrecht, Nederland
€ 2.500 - € 3.500 per maand
Development Consultancy

Wat bieden wij jou?Hybride werken

Je brengt een aantal dagen (ongeveer 2) door in onze jungle op kantoor of op locatie en een aantal dagen vanuit huis in je natuurlijke habitat.

Flexibele werkuren

Je kunt een ochtendvogel of een nachtbraker zijn - zolang je de klus maar afmaakt en je afspraken nakomt, beoordelen we je werkritme niet (werktijden tussen 08:00 en 19:00).

Thuiswerkbudget & vergoeding

Rijk uitgerust met een thuiswerkbudget (€ 600) om je eigen apenrots in te richten.

Mobiliteitsregeling

Zwaai jezelf van de ene klant naar de andere met een leaseauto of maak gebruik van de reiskostenvergoeding (€ 0,21 p/km en een vergoeding per maand voor gebruik eigen vervoer).

25-28 Vakantiedagen

Elk jaar krijg je de kans om een pauze te nemen van je werk en de wereld buiten de jungle te verkennen.

Laptop & Telefoon

Blijf verbonden en in de picture met een smartphone(twv € 750,-) en laptop (keuze uit selectie) die het waard zijn om over de savanne te reizen.

Winstdeling

Als de stam floreert, doe jij dat ook! We delen samen in onze successen d.m.v. een jaarlijkse winstdeling! (Richtlijn is 10% van het operationeel resultaat)

Persoonlijk trainingsbudget

Blijf groeien en evolueren met een persoonlijk studiebudget (€ 1.500, - en 2 studiedagen per jaar): want de enige manier om hoger in de foodchain te komen is door te blijven leren en je aan te passen!

Gids nodig bij je zoektocht?

Sophie - CX Consultant

Sophie vertelt je graag in 15min over haar avontuur bij Acorel!

Benieuwd naar onze cultuur?

Bekijk dan onze brandmovie of ontdek meer over onze oase!

Staat er geen vacature voor jou bij?Herken je jezelf in een of meerdere van bovenstaande omschrijvingen, maar wil je eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail of neem contact op met onze recruiter:

 

Corporate Recruiter