Skip to content

Junior Java Developer

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 2.500 - € 3.800 per maandDevelopmentuoe4v

Functieomschrijving

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? En lijkt consultancy jou wel wat? Maar wil je niet ergens eenzaam op de 10e verdieping eindigen? Dan is werken als Java Developer bij Acorel misschien wel wat voor jou!


Veel afwisseling en boeiende projecten

Acorel is een midden klein bedrijf met ongeveer 80 medewerkers. Dat betekent dat we groot genoeg zijn om jou interessante projecten en rollen aan te bieden, maar ook klein genoeg om te kijken naar welke projecten en rollen daadwerkelijk passen bij jouw talenten.

We werken voor uiteenlopende klanten en onderscheiden ons met onze focus op Customer Experience. Meestal komen we binnen bij grote bedrijven die hun eerste stap in hun digitale transformatie moeten maken. Wij helpen ze bij het ontwikkelen IT-oplossingen die hun helpen om hun klantbeleving te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het maken van de webshop van Canon of zorgen dat elektrische auto’s kunnen laden bij de laadpalen van Alliander.

Als je een collega zou vragen wat ze leuk vinden aan het consultancy werk bij Acorel is het de afwisseling en de doorgroeimogelijkheden. Het is veel puzzelen. Je bent namelijk met veel verschillende technieken bezig, waardoor je binnen een korte tijd je skillset enorm kan uitbreiden, maar er ook tegen moet kunnen om veel op te moeten zoeken. Hetgeen wat collega’s het minst leuk vinden aan het werk is aan niet technische mensen iets technisch uitleggen. Dit kan soms ingewikkeld en frustrerend zijn, maar is wel belangrijk in het werk als Development Consultant. 


Vanuit Acorel word je gefaciliteerd en gestimuleerd

Het werken voor een midden klein bedrijf heeft ook nog andere voordelen. We zijn geen chaotische startup, maar hebben onze zaken goed op orde. We geven je duidelijkheid over arbeidsvoorwaarden, processen en rollen/verwachtingen. Alles staat transparant beschreven op ons personeelsdomein.

Op dit personeelsdomein kun je ook alle activiteiten en trainingen vinden. Jaarlijks wordt er namelijk behoorlijk wat georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een NLP-cursus en geluksworkshop tot padel en bierproeverij. Dit gaat op vrijwillige basis en in kleinere groepjes voor meer interactie en verbinding met collega’s.

Je wordt ingedeeld in een grotere groep met ‘likeminded people’, mensen waar jij direct iets van kan leren en waar kennisdeling centraal staat. Elke groep heeft een groepsmanager die verantwoordelijk is voor jouw ontwikkeling. Hij of zij stimuleert jou om jezelf te blijven ontwikkelen en zorgt ervoor dat je op het juiste project zit dat aansluit bij jouw individuele leerbehoefte. Je kunt ook wisselen van groep als je interesses wisselen. We hebben namelijk 2 verschillende expertises binnen de development teams: 
- e-Commerce

- Integration


Het leukste aan het werken bij Acorel: de collega’s

Het fijnste bij Acorel is dat je bij ons geen nummertje bent en dat je al vanaf dag één meedraait als volwaardig teamlid. We stellen graag vragen, luisteren en onderzoeken. De collega’s hier hebben een échte interesse in de mens.

Het leuke is dat de ondernemers ook nog aan het roer staan en dat merk je. Ze zijn een drijvende kracht in het stimuleren van persoonlijk ondernemerschap met elk hun eigen stijl.


De collega’s zijn daarnaast vriendelijk en staan altijd klaar om je verder te helpen wanneer je vastzit. De cultuur wordt door de collega’s beschreven als ‘open’ en ‘informeel’. Een gezonde werk-privé balans vinden wij belangrijk. De groepsmanager houden een oogje in het zeil of het werk niet te veel of uitdagend genoeg is. Je bepaalt zelf of het effectiever is om thuis te werken of je gezicht te laten zien bij de klant of op kantoor. Geen individualistische consultancy cultuur, maar samen problemen oplossen en het elke keer een beetje beter doen.


Hopelijk geeft dit jou een beter beeld, maar mocht je meer vragen hebben of vrijblijvend willen kennismaken, kun je natuurlijk ook met ons contact opnemen. En als je meteen enthousiast bent, kun je natuurlijk ook direct solliciteren door op de solliciteer button te klikken!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vereisten

  Wat zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO of WO opleiding (zoals ICT, Business & IT, Bedrijfskundige Informatica, Software Engineering of dergelijke);
  • Je hebt 0-3 jaar werkervaring als developer of software engineer met Java;
  • Je bent oplossingsgericht en nieuwsgierig;
  • Jij bent een teamspeler en pakt je verantwoordelijkheid.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift.

  Wat bieden wij jou?

  • Salaris tussen €2.500,- en €3.800,- bruto per maand (afhankelijk van kennis & ervaring);
  • Hybride werken en flexibele arbeidstijden;
  • Leaseauto, telefoon & laptop van de zaak;
  • Ruimte voor ontwikkeling en eigen ondernemerschap.
  • Enthousiaste en gedreven collega’s, een transparante en prettige werksfeer en een flexibele, groeiende organisatie.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Utrecht, Nederland
€ 2.500 - € 3.800 per maand
Development

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Utrecht, Nederland
€ 2.500 - € 3.800 per maand
Development

Wat bieden wij jou?Hybride werken

Je brengt een aantal dagen (ongeveer 2) door in onze jungle op kantoor of op locatie en een aantal dagen vanuit huis in je natuurlijke habitat.

Flexibele werkuren

Je kunt een ochtendvogel of een nachtbraker zijn - zolang je de klus maar afmaakt en je afspraken nakomt, beoordelen we je werkritme niet (werktijden tussen 08:00 en 19:00).

Thuiswerkbudget & vergoeding

Rijk uitgerust met een thuiswerkbudget (€ 600) om je eigen apenrots in te richten.

Mobiliteitsregeling

Zwaai jezelf van de ene klant naar de andere met een leaseauto of maak gebruik van de reiskostenvergoeding (€ 0,21 p/km en een vergoeding per maand voor gebruik eigen vervoer).

25-28 Vakantiedagen

Elk jaar krijg je de kans om een pauze te nemen van je werk en de wereld buiten de jungle te verkennen.

Laptop & Telefoon

Blijf verbonden en in de picture met een smartphone(twv € 750,-) en laptop (keuze uit selectie) die het waard zijn om over de savanne te reizen.

Winstdeling

Als de stam floreert, doe jij dat ook! We delen samen in onze successen d.m.v. een jaarlijkse winstdeling! (Richtlijn is 10% van het operationeel resultaat)

Persoonlijk trainingsbudget

Blijf groeien en evolueren met een persoonlijk studiebudget (€ 1.500, - en 2 studiedagen per jaar): want de enige manier om hoger in de foodchain te komen is door te blijven leren en je aan te passen!

Gids nodig bij je zoektocht?

Sophie - CX Consultant

Sophie vertelt je graag in 15min over haar avontuur bij Acorel!

Benieuwd naar onze cultuur?

Bekijk dan onze brandmovie of ontdek meer over onze oase!

Staat er geen vacature voor jou bij?Herken je jezelf in een of meerdere van bovenstaande omschrijvingen, maar wil je eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail of neem contact op met onze recruiter:

 

Corporate Recruiter