Overslaan naar content

Project Manager

  • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 5.500 - € 6.500 per maandBusiness Consultancypvuwe

Functieomschrijving

Als Projectleider coördineer jij een team van gedreven consultants en developers. Daarnaast zorg jij, door continu in gesprek te zijn met de klant, dat je goed op de hoogte bent van het doel dat de klant voor ogen heeft. Vanuit dat doel denk jij na of de gewenste oplossing daadwerkelijk de Customer Experience verbetert en juiste waarde genereert voor de klant. Je brengt de afhankelijkheden van een project in kaart en je rapporteert over de voortgang van het project, zowel richting de opdrachtgever als intern.

Je hebt in de rol als Projectleider goed begrip van de Agile/Scrum werkprocessen en faciliteert mogelijk de Scrummaster in haar taak zodat de scrum events op tijd én binnen de vastgestelde tijd plaatsvinden. Daarmee is het team up-to-date over ontwikkelingen m.b.t. de prioriteiten in project.

Als Projectleider ben je zowel verantwoordelijk voor wat er gedaan wordt als hoe het werk wordt uitgevoerd. Dit doe je doe je op basis van de prioriteiten.
Door het transparant maken en helpen bij het oplossen van belemmeringen, stel jij jouw team in staat om optimale kwaliteit te leveren.

Vereisten

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als projectleider;
  • Scrum Master certificering of IPMA C certificering (minimaal 1 vereist);
  • Kennis en/of ervaring met implementatietrajecten van software die kritische bedrijfsprocessen ondersteunen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en je bent communicatief sterk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  • Utrecht, Nederland
€ 5.500 - € 6.500 per maand
Business Consultancy

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
  • Utrecht, Nederland
€ 5.500 - € 6.500 per maand
Business Consultancy

Wat bieden wij jou?Hybride werken

Je brengt een aantal dagen (ongeveer 2) door in onze jungle op kantoor of op locatie en een aantal dagen vanuit huis in je natuurlijke habitat.

Flexibele werkuren

Je kunt een ochtendvogel of een nachtbraker zijn - zolang je de klus maar afmaakt en je afspraken nakomt, beoordelen we je werkritme niet (werktijden tussen 08:00 en 19:00).

Thuiswerkbudget & vergoeding

Rijk uitgerust met een thuiswerkbudget (€ 600) om je eigen apenrots in te richten.

Mobiliteitsregeling

Zwaai jezelf van de ene klant naar de andere met een leaseauto of maak gebruik van de reiskostenvergoeding (€ 0,21 p/km en een vergoeding per maand voor gebruik eigen vervoer).

25-28 Vakantiedagen

Elk jaar krijg je de kans om een pauze te nemen van je werk en de wereld buiten de jungle te verkennen.

Laptop & Telefoon

Blijf verbonden en in de picture met een smartphone(twv € 750,-) en laptop (keuze uit selectie) die het waard zijn om over de savanne te reizen.

Winstdeling

Als de stam floreert, doe jij dat ook! We delen samen in onze successen d.m.v. een jaarlijkse winstdeling! (Richtlijn is 10% van het operationeel resultaat)

Persoonlijk trainingsbudget

Blijf groeien en evolueren met een persoonlijk studiebudget (€ 1.500, - en 2 studiedagen per jaar): want de enige manier om hoger in de foodchain te komen is door te blijven leren en je aan te passen!

Gids nodig bij je zoektocht?

Sophie - CX Consultant

Sophie vertelt je graag in 15min over haar avontuur bij Acorel!

Benieuwd naar onze cultuur?

Bekijk dan onze brandmovie of ontdek meer over onze oase!

Staat er geen vacature voor jou bij?Herken je jezelf in een of meerdere van bovenstaande omschrijvingen, maar wil je eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail of neem contact op met onze recruiter:

 

Corporate Recruiter