Overslaan naar content

Customer Experience Consultant

  • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 3.200 - € 5.500 per maandFunctioneel Consultancyrfatd

Functieomschrijving

Heb jij de vaardigheden om de Customer Experience van onze klanten te verbeteren? Ben jij bekend met SAP CX modules (zoals SAP Emarsys, SAP Sales & Service Cloud, CDC of SAP Commerce Cloud) en heb je een passie voor het leveren van de beste klantervaring? Dan hebben wij jou nodig als onze Customer Experience Consultant!

Wat ga je doen?

Als functional consultant ben jij degene die de wensen van klanten gaat vertalen in concrete oplossingen. Daarbij kijk je verder dan de gebaande paden en zoek je in samenspraak met de klant naar oplossingen die écht waarde toevoegen.

De wensen en het onderliggende proces zijn je uitgangspunt, waarbij je ook durft te vragen naar het hoe en waarom. Met je kennis van de SAP CX oplossingen (zoals Emarsys, Commerce, C4C, en CDC) weet jij feilloos de wens om te zetten in een oplossing die bijdraagt aan de doelstellingen.


Je werkt samen met andere consultants op een project bij een klant, waarbij je de ene keer een lead rol hebt en de andere keer een wat meer inhoudelijkere rol. Daarbij help je ook je collega consultants een stapje verder. Jouw ervaring, je analyse skills en je communicatieve vaardigheden gebruik je om projecten vlot te trekken en daarmee de beste klantervaring te bieden.


De ene dag is de andere niet, maar voorop staat dat je altijd je voelsprieten gebruikt om naar het klantdoel toe te groeien.


Vereisten

  • Een universitair denk- & werkniveau
  • De ideale kandidaat heeft professionele ervaring als SAP-consultant van tenminste 3 jaar, met een focus op SAP Customer Experience oplossingen.
  • Ervaring met implementatie van CX-modules zoals SAP Emarsys, SAP Commerce of SAP Sales/Service Cloud.
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in Nederlands en Engels,
  • Ervaring met het werken in een Agile omgeving, werken in SCRUM teams
  • Kennis en/of ervaring met CPI, PDI en ITIL4 is een pluspunt.

Als je klaar bent om lid te worden van ons team van Customer Experience Consultants en de jungle van SAP Customer Experience te navigeren, solliciteer dan direct!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

  • Utrecht, Nederland
€ 3.200 - € 5.500 per maand
Functioneel Consultancy

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
  • Utrecht, Nederland
€ 3.200 - € 5.500 per maand
Functioneel Consultancy

Wat bieden wij jou?Hybride werken

Je brengt een aantal dagen (ongeveer 2) door in onze jungle op kantoor of op locatie en een aantal dagen vanuit huis in je natuurlijke habitat.

Flexibele werkuren

Je kunt een ochtendvogel of een nachtbraker zijn - zolang je de klus maar afmaakt en je afspraken nakomt, beoordelen we je werkritme niet (werktijden tussen 08:00 en 19:00).

Thuiswerkbudget & vergoeding

Rijk uitgerust met een thuiswerkbudget (€ 600) om je eigen apenrots in te richten.

Mobiliteitsregeling

Zwaai jezelf van de ene klant naar de andere met een leaseauto of maak gebruik van de reiskostenvergoeding (€ 0,21 p/km en een vergoeding per maand voor gebruik eigen vervoer).

25-28 Vakantiedagen

Elk jaar krijg je de kans om een pauze te nemen van je werk en de wereld buiten de jungle te verkennen.

Laptop & Telefoon

Blijf verbonden en in de picture met een smartphone(twv € 750,-) en laptop (keuze uit selectie) die het waard zijn om over de savanne te reizen.

Winstdeling

Als de stam floreert, doe jij dat ook! We delen samen in onze successen d.m.v. een jaarlijkse winstdeling! (Richtlijn is 10% van het operationeel resultaat)

Persoonlijk trainingsbudget

Blijf groeien en evolueren met een persoonlijk studiebudget (€ 1.500, - en 2 studiedagen per jaar): want de enige manier om hoger in de foodchain te komen is door te blijven leren en je aan te passen!

Gids nodig bij je zoektocht?

Sophie - CX Consultant

Sophie vertelt je graag in 15min over haar avontuur bij Acorel!

Benieuwd naar onze cultuur?

Bekijk dan onze brandmovie of ontdek meer over onze oase!

Staat er geen vacature voor jou bij?Herken je jezelf in een of meerdere van bovenstaande omschrijvingen, maar wil je eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail of neem contact op met onze recruiter:

 

Corporate Recruiter