Overslaan naar content

Onze cultuur

Als je de collega’s zou vragen wat er zo leuk is aan het werken bij Acorel, dan zal de meerderheid zeggen: de fijne collega’s en de informele en platte cultuur. De eigenaren zijn ontzettend betrokken en kun je altijd aanspreken wanneer er iets is. Net als jouw collega’s. Iedereen is oprecht geïnteresseerd in hoe het met je gaat. Bij Acorel zal jij je dan ook geen nummertje voelen. We zorgen voor elkaar en staan altijd open voor een babbeltje, samen sparren of een collega helpen wanneer ze er niet uitkomen. We zijn ervan overtuigd dat we samen het beste resultaat bereiken. Iedereen draagt daaraan bij.

Een gezonde werk-privé balans en de nodige ontspanning is voor ons ook belangrijk in werk. Er wordt veel geborreld, geluncht en gedineerd. Bourgondisch zou je ons wel kunnen noemen. De activiteiten die we organiseren worden altijd tot in de puntjes verzorgd en omvatten altijd heerlijk eten en drinken. De snack lades en koelkast zijn goed gevuld en er is altijd wel tijd voor een potje pool of tafelvoetbal. Ontspanning halen we ook uit sport: samen mountainbiken, padel spelen of naar de gym op kantoor. Eigenlijk maakt het niet uit wat je doet en wat je leuk vindt. Er is altijd wel ruimte voor of je nou breid, muziek maakt of een passie hebt voor vrijwilligerswerk. De basis is interesse voor de mens en zorgen voor een fijne werkomgeving.

In de markt staan we bekend als dé expert op Customer Experience. Een kennisclub waar continue verbeteren en ontwikkelen centraal staat. Klanten werken graag met ons omdat we verantwoordelijkheid nemen in een project. We doen net dat stapje extra om een project tot een succes te maken. Daarnaast zijn we realistisch en duidelijk naar onze klanten over wat er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. We besteden veel tijd aan de start van een project om de requirements helder te krijgen. Om ervoor te zorgen dat een klant niet voor onaangename verrassingen komt te staan. We zijn dan ook trots wanneer klanten weer bij ons terugkomen en wanneer we een klant écht verder hebben geholpen. Vanwege onze naamsbekendheid in de markt mogen wij werken met toonaangevende klanten en interessante projecten. We houden van uitdaging en complexe problemen simpel maken, ‘puzzelen’ noemen we dat. Tot slot krijg je veel ruimte en vrijheid om nieuwe initiatieven te ontplooien en je verder te ontwikkelen.

Gids nodig bij je zoektocht?

Sophie - CX Consultant

Sophie vertelt je graag in 15min over haar avontuur bij Acorel!