Skip to content

Junior Functioneel Consultant

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 2.500 - € 3.800 per maandFunctioneel Consultancyey654

Functieomschrijving

Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Ben je geïntrigeerd door de wereld van consultancy en CRM-systemen? En wil je niet eindigen als een vergeten werknemer op de 15e verdieping? Misschien is de functie van Junior SAP Customer Experience Consultant bij Acorel dan wel iets voor jou!


Diversiteit en intrigerende projecten

Acorel, een middelgroot bedrijf met ongeveer 80 medewerkers, biedt jou de kans om deel uit te maken van spannende projecten en rollen. Wij zijn groot genoeg om je aantrekkelijke kansen te bieden, maar klein genoeg om ervoor te zorgen dat deze kansen daadwerkelijk passen bij jouw vaardigheden.

We werken voor diverse klanten en onderscheiden ons met onze focus op Customer Experience (CX). Meestal werken we samen met grote bedrijven die hun eerste stappen zetten in hun digitale transformatie. We helpen ze met het ontwikkelen van IT-oplossingen om hun klantbeleving te verbeteren.

Als je een collega zou vragen wat ze leuk vinden aan consultancy werk bij Acorel, dan zou het antwoord zijn de variëteit en de mogelijkheid om door te groeien. Het werk als SAP CX Consultant vereist veel probleemoplossend denken, waardoor je binnen korte tijd je vaardigheden aanzienlijk kunt uitbreiden, maar je moet ook bestand zijn tegen de uitdaging van het constant moeten opzoeken van nieuwe informatie.

Acorel faciliteert en stimuleert je groei

Als middelgroot bedrijf biedt Acorel je de voordelen van een gestructureerde organisatie. We zijn geen chaotische startup, maar hebben onze zaken goed geregeld. Je krijgt duidelijkheid over arbeidsvoorwaarden, processen en rollen/verwachtingen, allemaal transparant beschreven op ons personeelsdomein.

Je wordt onderdeel van een groter team met 'likeminded people', mensen van wie je direct kunt leren en waar kennisdeling centraal staat. Elke groep heeft een groepsmanager die verantwoordelijk is voor jouw ontwikkeling. Hij of zij stimuleert jou om jezelf te blijven ontwikkelen en zorgt ervoor dat je op het juiste project zit dat aansluit bij jouw individuele leerbehoeften.

Plezier bij Acorel: de collega's

Bij Acorel ben je meer dan alleen een nummer, en vanaf dag één ben je een volwaardig teamlid. De collega's hebben een echte interesse in de mens achter de functie. De eigenaren van het bedrijf zijn nog steeds actief betrokken en hun passie voor persoonlijk ondernemerschap is voelbaar.


Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken, neem dan gerust contact met ons op. Enthousiast? Solliciteer dan direct door op de solliciteer button te klikken!

Vereisten

  Wat zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde (relevante zoals bedrijfseconomie, marketing, sales, IT business) HBO of WO opleiding;
  • 0-3 jaar werkervaring als consultant of een gerelateerde rol is een pluspunt;
  • Je bent oplossingsgericht en nieuwsgierig en durft ook door te vragen bij klanten;
  • Je bent een teamspeler en neemt je verantwoordelijkheid;
  • Klanten begeleiden naar een verbeterde oplossing vind je leuk en motiveert je steeds weer om hun verder te helpen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift.
  • Woonachtig in Nederland

  Wat bieden wij jou?

  • Hybride werken en flexibele arbeidstijden;
  • Leaseauto, telefoon & laptop van de zaak;
  • Ruimte voor ontwikkeling en eigen ondernemerschap.
  • Enthousiaste en gedreven collega’s, een transparante en prettige werksfeer en een flexibele, groeiende organisatie.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Utrecht, Nederland
€ 2.500 - € 3.800 per maand
Functioneel Consultancy

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Utrecht, Nederland
€ 2.500 - € 3.800 per maand
Functioneel Consultancy

Wat bieden wij jou?Hybride werken

Je brengt een aantal dagen (ongeveer 2) door in onze jungle op kantoor of op locatie en een aantal dagen vanuit huis in je natuurlijke habitat.

Flexibele werkuren

Je kunt een ochtendvogel of een nachtbraker zijn - zolang je de klus maar afmaakt en je afspraken nakomt, beoordelen we je werkritme niet (werktijden tussen 08:00 en 19:00).

Thuiswerkbudget & vergoeding

Rijk uitgerust met een thuiswerkbudget (€ 600) om je eigen apenrots in te richten.

Mobiliteitsregeling

Zwaai jezelf van de ene klant naar de andere met een leaseauto of maak gebruik van de reiskostenvergoeding (€ 0,21 p/km en een vergoeding per maand voor gebruik eigen vervoer).

25-28 Vakantiedagen

Elk jaar krijg je de kans om een pauze te nemen van je werk en de wereld buiten de jungle te verkennen.

Laptop & Telefoon

Blijf verbonden en in de picture met een smartphone(twv € 750,-) en laptop (keuze uit selectie) die het waard zijn om over de savanne te reizen.

Winstdeling

Als de stam floreert, doe jij dat ook! We delen samen in onze successen d.m.v. een jaarlijkse winstdeling! (Richtlijn is 10% van het operationeel resultaat)

Persoonlijk trainingsbudget

Blijf groeien en evolueren met een persoonlijk studiebudget (€ 1.500, - en 2 studiedagen per jaar): want de enige manier om hoger in de foodchain te komen is door te blijven leren en je aan te passen!

Gids nodig bij je zoektocht?

Sophie - CX Consultant

Sophie vertelt je graag in 15min over haar avontuur bij Acorel!

Benieuwd naar onze cultuur?

Bekijk dan onze brandmovie of ontdek meer over onze oase!

Staat er geen vacature voor jou bij?Herken je jezelf in een of meerdere van bovenstaande omschrijvingen, maar wil je eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail of neem contact op met onze recruiter:

 

Corporate Recruiter